belconsult helderziende LEENTJE

2369 LEENTJE IS OFFLINE

Erkend helderziende Leentje is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Leentje, momenteel is deze helderziende offline. Erkend online helderziende Leentje komt pas later online.

ONLINE HELDERZIENDE LEENTJE - RAADGEVER

ONLINE HELDERZIENDE LEENTJE - RAADGEVER

ONLINE HELDERZIENDE LEENTJE - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan online helderziende Leentje je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont online helderziende Leentje respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat online helderziende Leentje je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft online helderziende Leentje je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. online helderziende Leentje herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met online helderziende Leentje met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: online helderziende Leentje leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

AGENDA OKTOBER ONLINE HELDERZIENDE LEENTJE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE HELDERZIENDE LEENTJE

DAG

online helderziende Leentje heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziendenonline.nl op die dag

DAG

online helderziende Leentje heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziendenonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend online helderziende zoals Leentje, mailadviezen met online helderzienden, stel online helderziende Leentje in als favoriet, bel goedkoper en langer met online helderziende Leentje, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE LEENTJE

Geeft sinds 23 januari 2020 helderziend advies op deze website.

ONLINE RAADGEVER

Helderziende Leentje gebruikt als
persoonlijke pincode 2369

LUISTEREND OOR

Leentje gaf laatste consult op
26 september 2022 om 17u41

glazen bol online helderziende Leentje Nederland

3 JAAR ERVARING

Leentje is al 3 jaar actief op helderziendenonline.nl

AF EN TOE ONLINE

Helderziende Leentje is maar af en toe online, u kan best een afspraak indienen.

ONLINE HELDERZIENDE

Uitgebreid online getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

ONLINE HELDERZIENDE LEENTJE

Dag lieve mensen ik ben Leentje en ik werk met de lenormandkaarten.

Voor al je vragen over liefde werk familie, ben ik een luisterend oor. Samen komen we tot een heldere kijk op oplossingen, ik ben sociaal voelend en doe het met heel mijn hart.

Veel liefs, helderziende Leentje.

RECENSIES OVER ONLINE HELDERZIENDE LEENTJE

TOP