recensies helderziende online helderziende

recensies helderzienden RECENSIES OVER ONZE HELDERZIENDE HELDERZIENDEN

Erkende online helderzienden staan klaar voor u, lees hieronder de recensies. Lees hier wat anderen over onze helderziende online helderzienden schrijven in een recensie.

Nou Gunter, Ik moet zo om jou lachen en jij om mij. Ik ben benieuwd naar de voorspelling. Je bent een topper. Dank je wel. Ashna.

Recensie van 5   online geplaatst door Ashna (uit Bernheze)
recensie voor online helderziende Gunter
Merlijn zo fijn dat je me geholpen hebt met het omgaan met mijn angst. Mezelf leren wie ik ben. Heel veel dank.

Recensie van 5   online geplaatst door Marleen
recensie voor online helderziende Merlijn

helderziende online helderziende Sid
Sid
Zeer fijn gesprek. Zeer eerlijk en vertrouwd, dank u wel. Sid gaf mij, zonder dat ik hem zelf dingen verteld had, veel kloppende informatie. Het was een waardevol gesprek en hij heeft mij gerustgesteld en weer hoop gegeven op een mooie toekomst. Ik geloof alles wat hij zegt. Sid is beslist een aanrader.

Recensie van 4   online geplaatst door Feliz (uit Zeist)
recensie voor online helderziende Sid
Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp Valentine. Van mij krijg je alle sterren van de hemel. Liefs Charlene.

Recensie van 4   online geplaatst door Charlene (uit Goes)
recensie voor online helderziende Valentine
Lieve Gunter, Ik ben zo blij dat ik iemand gevonden waar ik zonder grenzen mee kan praten. Ik volg je tips nauwkeurig op. Je bent zo lief en zacht en alles wat je voelt, klopt als geen ander. Ik hou je op de hoogte. Dank je wel. Je bent super, dikke kus van Femke.

Recensie van 5   online geplaatst door Femke (uit Scherpenzeel)
recensie voor online helderziende Gunter

helderziende online helderziende Sid
Sid
Dankjewel Sid voor je consult, bel je zowiezo eind okt weer, laat je zeker weten of ik een een contract krijg in nov. Warme groet Esther.

Recensie van 4   online geplaatst door Esther (uit Leusden)
recensie voor online helderziende Sid
Lieve Louisa, ik wil je bedanken zover voor al de juiste inzichten die je me hebt gegeven. Jij had gelijk in zoveel dingen. Je bent een topper. lieve groetjes Es.

Recensie van 4   online geplaatst door Es (uit Putten)
recensie voor online helderziende Louisa
Olga, ik ben zo blij dat ik je heb ontdekt. Het eerste gesprek was direct top, hoe jij alles kon omschrijven. Dank je voor vandaag. liefs, Saar.

Recensie van 4   online geplaatst door Saar (uit Vught)
recensie voor online helderziende Olga
Olga, ik ben zo blij dat ik je heb ontdekt. Het eerste gesprek was direct top, hoe jij alles kon omschrijven. Dank je voor vandaag. liefs, Saar.

Recensie van 5   online geplaatst door Saar (uit Vught)
recensie voor online helderziende Olga
U vraagt niets en kan toch alles vertellen. Het is toch wonderlijk hoe het zo kan zijn. Dankuwel Helderziende Laila, je hebt een plekje in mijn hart.

Recensie van 5   online geplaatst door Piet (uit Wormerland)
recensie voor online helderziende Laila
Lieve Yuorah, dank je wel voor je mooie woorden en raad. Je bent een top helderziende. Had eventjes raad nodig en bevestiging en kreeg deze ook van jou waarvoor veel dank.

Recensie van 4   online geplaatst door Lieselot (uit Geertruidenberg)
recensie voor online helderziende Cher
Wat een fijn gesprek heb ik gehad, zo zuiver en eerlijk hele fijne tips gekregen en voelde me totaal op mijn gemak. Dikke kus van Noor

Recensie van 5   online geplaatst door Noor (uit Goirle)
recensie voor online helderziende Louisa
Karen jij bent een topper. Je voorspelde dat er weer contact zou komen, heb je ook goed gezien. Alles wat je ziet komt uit. Bedankt Hint.

Recensie van 5   online geplaatst door Hint (uit Voerendaal)
recensie voor online helderziende Karen
Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver, keer op keer voel ik mij verbonden en gesteund en komen je voorspellingen weer uit, je maakt je titel helderziende trots. Ga zo door Helderziende Carola

Recensie van 4   online geplaatst door Paul (uit Heumen)
recensie voor online helderziende Carola
Absoluut een aanrader, voelt situaties heel goed aan en geeft er ook een duidelijke uitleg over. Veel dank Oceana, je bent een helderziende met een groot hart.

Recensie van 4   online geplaatst door Sonja (uit Tubbergen)
recensie voor online helderziende Oceana
Micha ken ik al meer dan 10 jr. Ik vind haar erg goed,tot nu toe is veel uitgekomen wat zij in haar kaarten zag. Het enige wat ik jammer vind is dat vergeleken met vroeger zij nu minder online is.

Recensie van 5   online geplaatst door Sandra
recensie voor online helderziende Micha
Opnieuw weeral enkele dingen uitgekomen Eloise. Je ziet perfect hoe de situatie is, en hoe het geweest is. Je bent zo goed,duidelijk, zuiver, lief, en geduldig, je vertelt het verhaal zodat het begrijpelijk is. Stap voor stap komen de dingen uit. Je steekt er echt ferm bovenuit hier! Bel je gauw, lieve Eloise, ook al is het voor wat advies. M uit Maasmechelen

Recensie van 5   online geplaatst door Mieke
recensie voor online helderziende Eloise
Lieve Renata ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Dankjewel voor je mooie reading. Je sloeg de spijker op zijn kop!! Ik sta er van versteld dat alles maar dan ook alles tot in details klopte. We hadden ons gesprek met tranen afgesloten. Ik denk aan jou als ik in de bergen ben. Liefs

Recensie van 5   online geplaatst door J
recensie voor online helderziende Renata
Wat ze voorspeld heeft is uitgekomen, kortom 5 waard

Recensie van 5   online geplaatst door Katie
recensie voor online helderziende Anitta
Heel goed medium. Ze heeft iets verteld waar we op moeten letten bij een contract. Je moet haar wel even helemaal laten uitpraten en dan vragen stellen. Je krijgt hele gedetailleerde informatie

Recensie van 5   online geplaatst door Wendy
recensie voor online helderziende Lorydana
Lieve Louisa - je hebt helemaal juist gezien…. Elke keer weer zien je ogen en heb je helemaal gelijk!! Buiten dat een super leuke lieve vrouw die eerlijk is. Mijn favoriete liefs Marieke

Recensie van 5   online geplaatst door Marieke
recensie voor online helderziende Louisa
Zo fijn dat je weer terug op de lijn bent Jeannete! Zo eerlijk en puur! Ik hou je op de hoogte! Liefs N.

Recensie van 5   online geplaatst door N.
recensie voor online helderziende Jeanette

helderziende online helderziende Cor
Cor
Hoi Cor, Gisteren gaf je aan: houtzagerij daar zie ik B met veel plezier werken. Ik vond gisteren direct een vacature bij de houtzagerij waar ik over sprak. Die met de fijne familiesfeer. B is er langs gegaan, die avond ontving hij telefoontje dat hij is aangenomen. Merci voor de impuls Cor, super!

Recensie van 5   online geplaatst door Eefje
recensie voor online helderziende Cor
Medium Kaat neemt de tijd om goed in te voelen en gebruikt ter bevestiging de kaartlegging. Een fijne medium die rustig en oprecht toelichting geeft. Geen enkele vraag is haar teveel. Tot gauw. R.

Recensie van 5   online geplaatst door Anoniem
recensie voor online helderziende Kaat
Lieve Marry Ik heb je net gesproken en jeetje wat ben jij goed...Zo fijn te horen wat je vertelde. Helaas viel ik weg, sorry. Dankjewel Marry XXX

Recensie van 5   online geplaatst door X
recensie voor online helderziende Marry
Lieve Waffa... Ik heb u 2 dagen geleden opgebeld in verband met een moeilijke situatie. Ik had even tijd nodig om dat te verwerken. Na het gesprek moest ik echt even bekomen van wat u allemaal zei en dat klopte echt helemaal. Van a tot z. U hebt mij een paar tips gegeven dat ik moet gaan doen en ben er ook mee gestart. Door uw tips voel ik me veel beter, veel lichter, maar ook veel sterker. Waar ik nu zelfs kan voelen van: dit komt allemaal goed met R zijn wil, nchlh. En alles op de juiste tijd. Er is een rust in mij gekomen. U nam echt heel uitgebreid de tijd om het allemaal uit te leggen, en ik begrijp nu ook beter van waar het komt en u hebt ook mijn intuitie bevestigd. Ik ben super tevreden over mijn consult met u, en ik hoop u in de toekomst nog dikwijls te mogen spreken. U bent top!!! Heel erg bedankt.

Recensie van 5   online geplaatst door N.E.
recensie voor online helderziende Waffa
Dank voor je heldere uiteenzetting wat moet gebeuren...

Recensie van 5   online geplaatst door Ann
recensie voor online helderziende Aloysia
Lieve Sharida Heel erg bedankt voor het gesprek die ik met u heb gehad. Mijn excuses dat het ineens uitviel. Ik heb veel aan het gesprek gehad en wat u zei klopte allemaal. Ik ben in ieder geval blij dat de deur nog niet volledig is gesloten en dat er wel weer opening komt. Ik hou u zeker op de hoogte want ik vind het heel fijn om met u te praten. Tot binnenkort.

Recensie van 5   online geplaatst door N.E.
recensie voor online helderziende Sharida
5x gebeld, en weeral zit je er op! Opnieuw al 2 dingen uitgekomen. Businnes gaat beter met jouw tips, en kan eindelijk beter communiceren met mijn vriend, dankzij jou aanpak. Eloise, je ziet de situatie klaar duidelijk wat er speelt, en wat er komt. Je bent altijd bezet en kan je niet altijd te pakken krijgen. Dank om mijn ogen te openen, voor alle inzichten en advies. Tot gauw, Dikke knuffel S. uit Beringen

Recensie van 5   online geplaatst door S.
recensie voor online helderziende Eloise
Hey Anouk ik ben zo blij dat ik je weer gesproken heb. Ik ben zo dankbaar. Bel je spoedig weer. Soraya.

Recensie van 5   online geplaatst door Soraya (uit Heerde)
recensie voor online helderziende Anouk
Hoi Louisa, Je hebt gelijk gehad! Allereerst op werk vlak, maar ook over mijn dates. Ik heb je laatst verteld dat een leuke jongen mij een berichtje had gestuurd en je zei dat hij al heel snel zou willen afspreken met mij. Wij spreken nog geen 3 dagen en hij heeft mij zojuist mee uit gevraagd. Ik had het niet verwacht Je hoort gauw van mij!

Recensie van 5   online geplaatst door X
recensie voor online helderziende Louisa
Vanavond met medium Sita gebeld. Sita kijkt met groot gemak de toekomst in, met verwondering luisterde ik, ze ziet haarscherp ontwikkelingen maar ook karakters duidt ze dusdanig dat alles op z n plaats valt. geen vaag gedoe, heel concrete antwoorden. Sita dank je wel, wij gaan je advies meer vragen.

Recensie van 5   online geplaatst door Hanneke
recensie voor online helderziende Sita
Lieve Lobke, Het verkennend gesprek was zoals je al had voorspelt een succes! Praat je morgen graag bij! Liefs,

Recensie van 5   online geplaatst door Anoniem
recensie voor online helderziende Lobke
Net weer n gesprek gehad met Stefaan .heel fijn om met te spreken . En tot nu toe is alles uit gekomen wat hij voorspeld heeft . Stefaan is echt n aanrader

Recensie van 5   online geplaatst door Jopie
recensie voor online helderziende Stefaan
Richard wat een bijzonder gesprek , energie en humor. Een herkenning , bevestiging , het directe waar ik zo van hou . Dank je wel X , het leven lacht me toe. Lieve groeten Patricia.

Recensie van 5   online geplaatst door Patricia
recensie voor online helderziende Richard
Dank u wel Godfre om mijn twijfels weg te nemen. Mercikes

Recensie van 5   online geplaatst door Christine
recensie voor online helderziende Godfre
Bedankt nogmaals voor je duidelijke reading het was heel fijn ons gesprek tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen Tot gauw weer lieve Gazali

Recensie van 5   online geplaatst door Anoniem
recensie voor online helderziende Gazali
Lieve Lobke U bent een zuiver helderziende, die dingen goed aanvoelt en veel weet. Voelt zo juist, dus vertrouw ik erop. Nessa.

Recensie van 5   online geplaatst door Nessa
recensie voor online helderziende Lobke
Mina je bent een lieve aardige vrouw want telkens als ik naar je bel voel ik me duizendmaal beter in mijn vel. De gesprekken die je me verteld bij de kaartlegging zijn er al vele dingen uitgekomen daarom nogmaals bedankt. We horen mekaar wel nog je bent super goed,lief,en altijd duidelijk bij je informatie die je me doorgeeft. Groetjes en we horen mekaar zeker nog. Saar.

Recensie van 4   online geplaatst door Saar (uit Hillegom)
recensie voor online helderziende Mina
Lieve Valentine, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je snel weer. Liefs Paula.

Recensie van 4   online geplaatst door Paula (uit Doetinchem)
recensie voor online helderziende Valentine
Renata, is een liefdevolle dame, die met haar vriendelijke stem een hele heldere reading geeft. Zonder informatie gaf zij mij een heel duidelijk, kloppend verhaal en goede inzichten. Aanrader. xxxAline.

Recensie van 5   online geplaatst door Aline (uit Sint-Pieters-Leeuw)
recensie voor online helderziende Renata
Stefaan is echt een topper op de lijn. Bedankt voor je steun en dat je mij de goede richting op hebt gestuurd. Wat ben ik blij met de keuze die ik nu heb gemaakt voor mijzelf en de kinderen en op naar een mooie nieuwe toekomst. Groetjes Emie.

Recensie van 4   online geplaatst door Emie (uit Heerlen)
recensie voor online helderziende Stefaan
Bhartie, jij bent fantastisch. Je spreekt niets dan waarheid en harde feiten. Een dikke aanrader. Zo goed gezien over de liefde en financien. En wat de toekomst meebrengt vertrouw ik 100procent. Knuffels Marit.

Recensie van 4   online geplaatst door Marit (uit Vrasene)
recensie voor online helderziende Bhartie
Wat een fijne vrouw is Yuorah en wat een talent. Dank je wel. 1e voorspelling is al uitgekomen. Groetjes Nour.

Recensie van 5   online geplaatst door Nour (uit Dantumadeel)
recensie voor online helderziende Yuorah
Beste Gracita, u sloeg de nagel op de kop en ik barstte uit in tranen. Ik hoop echt dat wat u zei uit komt ook qua tijd. Want voor de moment heb ik er inderdaad geen vertrouwen in en heb totaal geen zekerheid. Wat betreft die man waarmee ik bevriend ben, want hij is ook heel erg gesloten naar mij toe zo als u zei, dus ik ben benieuwd. Alvast heel erg bedankt. O.

Recensie van 5   online geplaatst door O
recensie voor online helderziende Gracita
lieve Gunter, hier alweer je vaste klantje, iedere keer als ik jou gesproken heb voel ik me weer tot rust komen, je bent echt top en heel erg lief, er is al zoveel uitgekomen, iedere keer als ik je iets vraag kom je toch weer op hetzelfde terug en dat is mooi. liefs en dikke knuf Priscilla.

Recensie van 5   online geplaatst door Priscillia (uit Steenwijkerland)
recensie voor online helderziende Gunter
Cher is een heel goed medium. Kan op een zuivere en liefdevolle manier invoelen. Bij mij klopte het helemaal. Ze geeft vertrouwen en rust. Voor mij echt een topper. Ik bel haar zeker terug. Liefs Annabel.

Recensie van 4   online geplaatst door Annabel (uit Willebringen)
recensie voor online helderziende Cher
Lieve Terra, dank je wel je bent een lieve vrouw en het leuke is je blijft hetzelfde zien en zeggen topper zeker de moeite waard om te bellen. S.

Recensie van 5   online geplaatst door Sofia (uit Westervoort)
recensie voor online helderziende Terra
Louisa haar voorspellingen komen echt uit. Ze is echt de moeite waard. Klaartje.

Recensie van 5   online geplaatst door Klaartje (uit Amstelveen)
recensie voor online helderziende Louisa
Lieve mensen, Sharida is heel erg goed. Heb pas met haar gesproken, ze wist mijn situatie zo ontzettend goed te omschrijven. Toppertje xxx Rosie.

Recensie van 4   online geplaatst door Rosie (uit Opmeer)
recensie voor online helderziende Sharida
Hallo Ruby, Bedankt voor het fijne gesprek . Je steunt me in deze moeilijke tijd. Je wijkt niet af van wat je ziet al voel ik totaal iets anders. Maar tot nu toe heb je altijd gelijk gehad. Dus ik hoop nu weer. Dank je wel Ilana.

Recensie van 4   online geplaatst door Ilana (uit Gentinnes)
recensie voor online helderziende Ruby
Lieve Nina, dank je eerst en vooral dat je naar mij luisterde. Jouw inzicht dat ik al met een been in het licht sta geeft mij vertrouwen. Lieverd , tijd is niet te voorstellen maar jouw voorspelling mag zo in mijn leven komen,. Liefs Milou.

Recensie van 4   online geplaatst door Milou (uit Waasmont)
recensie voor online helderziende Nina

helderziende online helderziende Sid
Sid
Hartelijk dank Sid, voor uw inzichten en de bevestiging van mijn gevoel. Fijn om u even gesproken te hebben. Heeft me rust gebracht in een twijfel moment.Liefdevol en helder, fijne ervaring. Heb weer vertrouwen, dankjewel. Romana.

Recensie van 4   online geplaatst door Romana (uit Lissewege)
recensie voor online helderziende Sid
Lieve Veroniek, ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie consulten. Jij heb mij veel inzichten gegeven. Je bent een geweldige vrouw, een warme vrouw, een TOP vrouw. Ik kan iedereen aanraden om contact met je op te nemen. Heel veel liefs Quinn.

Recensie van 5   online geplaatst door Quinn (uit Teylingen)
recensie voor online helderziende Veroniek
Beste Leandra, dank je voor het gesprek. Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben, liefs Amy.

Recensie van 4   online geplaatst door Amy (uit Beverwijk)
recensie voor online helderziende Leandra
Anitta is en blijft de beste, ken je echt al heel erg lang en daar ben ik echt blij mee. Als tegen zit beur jij mij altijd op en kunnen ook een partij lachen en heel vaak heb je ook gelijk. Dag topper tot gauw. J.

Recensie van 5   online geplaatst door Justine (uit Papendrecht)
recensie voor online helderziende Anitta

helderziende online helderziende Wen
Wen
Lieve Wen. wauw wauw en nog eens wauw. Je had wat gezegd en de volgende dag gebeurde dit gewoon, ben er stil van, je bent absoluut een topper, ongelooflijk gewoon, nu ben ik ongeduldig tot de rest van jou voorspellingen uitkomen maar heb er volop vertrouwen in. Nogmaals hartelijk dank Noralie.

Recensie van 5   online geplaatst door Noralie (uit Rucphen)
recensie voor online helderziende Wen
Beste Petrus we hebben elkaar kort achter elkaar gesproken over mijn situatie. U heeft mij dingen vertelt die mijn vermoedens en gevoel hebben bevestigd. U ziet en verwoordt de situatie goed. Het is nu afwachten wat er komt. Ik vertrouw erop en kijk met een open hart en positief naar een nieuw begin. Heel hartelijk dank voor Uw woorden.

Recensie van 5   online geplaatst door L
recensie voor online helderziende Petrus
Tot nu toe is alles uitgekomen wat je gezien hebt! En nu dan ook die ontmoeting binnen ca. 2 weken, dit weekend is die inderdaad doorgegaan! 15 dagen na jouw voorspelling! Supergoed weer van jou :D

Recensie van 5   online geplaatst door Supergoed
recensie voor online helderziende Stefaan
Je zat er boenk op. Ik stelde jou een vraag en ik kreeg een antwoord waar ik stil van werd. Ik apreciëer dit enorm en je bevestigde mijn gevoel. Ik ben je dankbaar. Inge

Recensie van 5   online geplaatst door Inge
recensie voor online helderziende Lobke
Dank u wel Renata voor de sessie en voor uw woorden. U bent een hele lieve eerlijke vrouw. Ik werd emotioneel en u voelde mij. Dank u wel voor het er zijn en dat u ziet dat het goedkomt. U heeft mij wat tips gegeven die ik ga doen. Dank u wel voor t ritueel dat u wilt doen voor D en mij Natasja, want zij R doet hem geen goed. U bent een enorm lieve vrouw! En ik gun anderen absoluut een gesprek met u. Liefs!

Recensie van 5   online geplaatst door N
recensie voor online helderziende Renata
Dank je wel Daniel dat je er elke keer weer bent voor mij en je rustig mijn vragen beantwoord, ook als ik steeds dezelfde vragen stel beantwoord je die gewoon nog een keer. We kunnen lachen, en soms laat ik een traan wat ook mag en kan bij jou. Ik ga proberen naar al je adviezen te luisteren en proberen “om te denken” wat een uitdaging is voor een piekeraar en onzeker meisje als ik. Vind het fijn te weten dat ik alles tegen je kan zeggen, iets met bezems :-) en dat je blijft zien dat het goedkomt en hij veel liefde voor mij voelt. T komt denk ik door je naam haha dat de gesprekken zo fijn zijn (je weet wat ik bedoel). Ik word altijd rustig van jou en meestal sluiten we met een lach af. Dank nogmaals en sowieso tot snel! Oh en mensen… zeker een gesprek met Daniel wagen want hij is top! Liefs, Natasja

Recensie van 5   online geplaatst door N
recensie voor online helderziende Daniel
Merlin is werkelijk geweldig. Je ziet dingen die je niet weten kunt en je bent heel erg lief, zeer uitgebreid, eerlijk, geen vraag is te gek. Hoewel de boodschap voor mij nu nog niet positief is, vertrouw ik erop dat het goedkomt. Jij bent de eerste die zei ik geloof niet zozeer in loslaten als je zo verbonden bent met iemand. Je staat ermee op en gaat ermee in gedachten weer slapen.. jij bent de eerste die dat zegt en dat raakte mij omdat iedereen zegt laat hem los, maar dat kan ik niet. Ik ga jou zeker vaker bellen want wij Vissen snappen elkaar :-) en ik voelde me gehoord en begrepen door jou zonder dat je er een oordeel over uitspreekt. Mijn gevoel voor D. is zo sterk en dat voelde jij, gelukkig ook bij hem alleen is het nu donker bij hem helaas. Dank je wel nogmaals en echt, ik gun iedereen een gesprek met jou! Groet en tot waarschijnlijk heel snel, Vis Natasja.

Recensie van 5   online geplaatst door N
recensie voor online helderziende Merlin
Je sprak de réaliteit Véronique, ook al vind ik dit droevig en moeilijk om te horen. Ik had grotere verwachtingen, maar besef nu dat ik een pas op de plaats moet maken en nog meer mag genieten van de dingen die er wel nog zijn en mogelijk zijn. Zou ook nog wel eens leuk uit kunnen vallen......minder hoeft niet minder te zijn.... En het schept ook juist weer ruimte in het geheel. Bedankt voor het meedenken en het verwoorden wat ik eigenlijk diep van binnen al wist. Liefs annemiek

Recensie van 5   online geplaatst door Anne
recensie voor online helderziende Veroniek
Lief en geduldig ! Dankjewel voor fijne gesprek .

Recensie van 5   online geplaatst door S
recensie voor online helderziende Cher
geweldig


Recensie van 5   online geplaatst door S
recensie voor online helderziende Waffa
Ik heb u nu 2x mogen spreken over D en mij, Natasja. Beide keren wist u precies te vertellen wat er aan de hand is, u blijft hetzelfde zien en u maakt mij rustig. Mijn weg is vol hobbels momenteel maar met uw readings en inzichten en uw mooie tips die aansluiten op de situatie, kan ik door. U ziet zaken die u niet weten kunt, beschrijft tot in detail de situatie. Het is ongelofelijk wat u kunt. Voor wat betreft D, geef ik het nog niet op, hij is mijn man en we horen bij elkaar zoals u ook ziet. Lieve Gracita, u bent eerlijk en steengoed in wat u kunt en doet. Ik raad iedereen een gesprek met u aan! 5 Sterren is te weinig, u verdient er minstens het driedubbele. Nogmaals dank?? Ik bel u vast nog eens en dan hoop ik dat er beter nieuws is over mij en D.

Recensie van 5   online geplaatst door N
recensie voor online helderziende Gracita
Lieve Renata, mijn bel minuten waren op ik bel snel. Groetjes Gina dikke kus

Recensie van 5   online geplaatst door Gina
recensie voor online helderziende Renata
Hi Waffa, Ik wil je bedanken voor ons fijne gesprek! En je voorspelling is uitgekomen...wat ben jij een fijn medium ik voelde meteen dat je goed was. En dat is dus nu ook echt gebleken! Je bent mijn redster in nood!!! Groet Karel.

Recensie van 5   online geplaatst door Karel
recensie voor online helderziende Waffa

helderziende online helderziende Bo
Bo
Mijn favoriete medium is helaas niet meer aanwezig op de lijn. Na een paar mediums te hebben gesproken uiteindelijk uitgekomen bij Bo en wat is ze goed! Ze gaf aan dat iemand van vroeger binnen 12 dagen contact op zou nemen. Hier kon ik mij niets bij voorstellen. Een week later belde een vriendin uit mijn jeugd. Ook andere zaken die ze aangaf waren juist. Ze is vlot en houdt je niet onnodig aan de lijn. Bedankt Bo!

Recensie van 5   online geplaatst door E.
recensie voor online helderziende Bo
Dank voor je eerlijkheid in ons heftige gesprek! Opa en jij hebben mij echt geholpen. Liefs i

Recensie van 5   online geplaatst door I
recensie voor online helderziende Sylvia
Dank je wel Josef voor je eerlijke verhaal en het mij de spiegel voorhouden. Je hebt mij inzichten gegeven waar ik iets mee kan. Ik kom zeker nog eens terug bij jou want kan veel van je leren. Dank je wel, groet van het “meisje” met sterke intuïtie die mensen kan lezen en hem, meneer D, ook en ik ga je advies en je lessen even laten inzinken en er iets mee doen.

Recensie van 5   online geplaatst door N
recensie voor online helderziende Josef
Dankbaar voor het zo resonerende geprek.


Recensie van 5   online geplaatst door Anne
recensie voor online helderziende Rashieda
Lieve Terra ik heb jou al een paar keer gesproken je bent echt een lieverd en duidekijk in je Antwoorden. Je hebt me enorm geholpen en dingen weer duidelijk gemaakt. Dank je wel daarvoor lieverd Linda.

Recensie van 5   online geplaatst door Iinda
recensie voor online helderziende Terra
Lieve medium Sita, u heeft mij echt heel blij gemaakt uw kennis en uw wijsheid is zo groot. Ik heb de job gekregen, zoals je voorspelde. Wat een inzicht heb jij. Bel je zeker snel weer Laurentine.

Recensie van 4   online geplaatst door Laurentine (uit Almere)
recensie voor online helderziende Sita
Lieve Eloise, ik wilde even laten weten dat ik je echt super vindt. We bellen de laatste tijd heel vaak, inmiddels ben je mijn steun en toeverlaat. Ik kan met elke vraag bij je terecht en je krijgt de dingen zo feilloos binnen. Je voorspellingen komen altijd uit. Los daarvan geef je mij altijd het juiste advies en het duwtje in de rug. Ook daar wil ik je voor bedanken. Ik spreek je gauw weer :). Lieve groet Shanti.

Recensie van 4   online geplaatst door Shanti (uit Staphorst)
recensie voor online helderziende Eloise
Hartelijk dank Waffa voor uw gesprek met me. bedankt voor uw eerlijkheid. heel goed. Liefde van a tot z uitgekomen. Je zag liggen hoe we contact gingen hebben tot relatie. Z.

Recensie van 4   online geplaatst door Zia (uit Zandhoven)
recensie voor online helderziende Waffa
lieve Cher of ik je belt of emailed u bent zo overtuigend. Ik ben blij dat ik u ken en dat je me telkens wil helpen. Ik wens u veel liefde geluk in alles wat je doet. Jij bent top Hanna xxx

Recensie van 4   online geplaatst door Hanna (uit Menen)
recensie voor online helderziende Cher
Lieve Bhartie, jij bent zo bijzonder voor mij. Jouw consulten zijn zuiver, liefdevol en bemoedigend. Je voelt de situatie heel goed aan en brengt verheldering. Dank je Margit.

Recensie van 5   online geplaatst door Margit
recensie voor online helderziende Bhartie
Lieve Vitta, je hebt mij zo vaak tot rust gebracht wanneer de emoties mij teveel werden. Je hebt mij helderheid gebracht wanneer ik zelf het even niet meer wist. Dank je voor jouw energetische en spirituele begeleiding. Liefs Amelia.

Recensie van 5   online geplaatst door Amelia (uit Maasgouw)
recensie voor online helderziende Vitta
Lobke hartelijk bedankt je bent goed voelt alles goed aan. Ben erg onder de indruk en je bent spontaan en vriendelijk tot de volgende consult. Lea.

Recensie van 4   online geplaatst door Lea (uit Wijer)
recensie voor online helderziende Lobke
Onlangs een gesprek gehad met Valentine. Ze sloeg de spijker op de kop. Zo duidelijk en eerlijk. Ik vond het bijzonder wat je allemaal zag. Een topper ben je. Tot gauw Esme..

Recensie van 5   online geplaatst door Esme (uit Wijchmaal)
recensie voor online helderziende Valentine
Lieve Thaiis Dankuwel voor ons gesprek. ik krijg kippevel door wat u zei. nu weet u vast wel wie ik ben. S.

Recensie van 4   online geplaatst door Sherri (uit Gorinchem)
recensie voor online helderziende Thaiis

helderziende online helderziende Sid
Sid
Sid, je bent een topper. Zeer fijne man om naar te luisteren. Ik kan het iedereen aanraden. Één voorspelling is al uit gekomen. Ik blijf wachten op de rest. Liefs Tes.

Recensie van 4   online geplaatst door Tes (uit Meerssen)
recensie voor online helderziende Sid
Olga is een aangenaam helderziende. Jij hebt mij ontbrekende puzzelstukjes gegeven. Jij bent een echte aanrader.Dank je wel liefs Wilma.

Recensie van 4   online geplaatst door Wilma (uit Zeist)
recensie voor online helderziende Olga
Yuorah wil hierbij mijn bewondering en dankbaarheid uitspreken. door jouw adviezen ben ik erg goed terecht gekomen dankjewel. Als ik weer vragen heb bel ik je zeker op. Deze medium geeft advies, luistert goed en leeft met je mee waardoor ze altijd haar best doet om oplossingen te zoeken. Emmy.

Recensie van 5   online geplaatst door Emmy (uit Rotterdam)
recensie voor online helderziende Yuorah
Met Medium Wendy gebeld ze is heel goed verteld veel dingen die kloppen, je hoeft zelf niet veel te zeggen, ze haalt alles correct uit de kaarten, aardige vrouw ook !

Recensie van 5   online geplaatst door Y
recensie voor online helderziende Wendy
De beste op de site ...altijd heeft ze het bij rechte einde.

Recensie van 5   online geplaatst door V
recensie voor online helderziende Carola
Anouk had het al jaren geleden voorspeld over een agressieve man in mijn leven. Kon het nooit geloven tot voor kort ik het heb mogen ondervinden . Altijd gelijk heeft Anouk..behoort tot neusje van de zalm op deze site

Recensie van 5   online geplaatst door H
recensie voor online helderziende Anouk
Beste Mari Elena, jij bent voor mij het allerbeste medium, je voorspellingen komen steeds uit. Kan ik je snel weer spreken?? Heb je zo nodig. Lieve groetjes

Recensie van 5   online geplaatst door Suzanne
recensie voor online helderziende Mari Elena
Dankjewel Mathilda voor je goede raad en je juistheid. Voelt heel zuiver aan ! Zo blij dat ik je mag bellen. Mathilda heeft een klare kijk op de situaties , is juist . Ze staat je met raad en daad bij! Ben dankbaar!

Recensie van 5   online geplaatst door Elisa
recensie voor online helderziende MathildaNili
12 juni 2024 met Karen gesprek gehad over huis zoeken. Ben uitermate tevreden, dingen uit verleden en heden klopten allemaal. De tijd moeten we nog even afwachten of idd. in november van dit jaar nog dat verjaarskadootje eraan gaat komen, want dan ben ik ook jarig. in ieder geval weet ik nu ook dat ervoor een huis af gaat vallen om een reden en dat ik daar dan maar niet droevig over zal worden. Dat ze zei dat het ons laatste huis zou worden....was ook juist want dat willen wij en daarom zijn we ook zo sélectief. Samengevat: Karen is een topmedium!

Recensie van 5   online geplaatst door Anne
recensie voor online helderziende Karen
Anitta weet precies wat er speelt als je haar spreekt zelfs als je haar voor het eerst spreekt en zij niets van je weet. Zij ziet de oorzaken heel scherp en geeft vandaar uit aan jou inzichten en voorspelt ze wat er zal gebeuren. Super goed is ze. Dankjewel S.

Recensie van 5   online geplaatst door Summer (uit Helmond)
recensie voor online helderziende Anitta

helderziende online helderziende Sid
Sid
Lieve Sid, ik heb je een paar keer gesproken een tijdje terug en je hebt me toen heel veel verteld. Alles daarvan is uitgekomen precies zoals je het zei. Je bent echt geweldig en ik ben je er dankbaar voor alles. xx Janna.

Recensie van 4   online geplaatst door Janna (uit Heiloo)
recensie voor online helderziende Sid
Ik vind Tineke een schat van een mens, weet waar ze het over heeft en blijft je adviezen geven, heb heel veel steun aan haar en als ik haar aan de telefoon heb word ik ontzettend rustig van haar. Ze is eerlijk en oprecht en zal je nooit belazeren, want ze is een top Medium. Liefs Esther.

Recensie van 4   online geplaatst door Esther (uit Reimerswaal)
recensie voor online helderziende Tineke
Eloise is iemand die ik met enorme verbijstering heb aanhoord. De precisie en waarmee ze tot in de kern van het probleem weet door te dringen en oplossingen aanreikt hebben mij echt van mijn sokkel geblazen. Ze geeft je zoveel informatie door in een mum van tijd en dit op een zeer vriendelijke, enthousiaste manier. Wil je ook getuige zijn van de kracht en de rake boodschappen die Eloise je kan geven, bel haar, je zal positief verrast zijn. Ik bel je zeker nog terug. Liefs Marieke

Recensie van 5   online geplaatst door Marieke
recensie voor online helderziende Eloise
Top dame! Altijd heel duidelijk, heel lieve aangename stem, eerlijk en zegt zoals het is. Dank je wel om er jaren voor mij te zijn en voor je oprechtheid. groetjes

Recensie van 5   online geplaatst door Mieke
recensie voor online helderziende Lobke
Super goed!!! Je voelde de situatie goed aan, fijne gesprekspartner, goed advies, hoop dat je voorspelling uitkomt!

Recensie van 5   online geplaatst door KB
recensie voor online helderziende Ivonne
Je zat er weeral BOENK OP ! Je bent echt een topdame, zo duidelijk, heel aardig en super gezellig met jou te praten. Dank je

Recensie van 5   online geplaatst door Elsie
recensie voor online helderziende Eloise
Krisha bracht me terug tot rust en sprak me weer goede moed aan. Ik was heel onzeker over mijn situatie maar ik weet nu terug welke richting ik op moet.

Recensie van 5   online geplaatst door Michelle
recensie voor online helderziende Krisha

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend online helderziende, mailadviezen met online helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP