recensies helderziende online helderziende

recensies helderzienden RECENSIES OVER ONZE HELDERZIENDE HELDERZIENDEN

Erkende online helderzienden staan klaar voor u, lees hieronder de recensies. Lees hier wat anderen over onze helderziende online helderzienden schrijven in een recensie.

Lieve Louisa, ik wil je bedanken zover voor al de juiste inzichten die je me hebt gegeven. Jij had gelijk in zoveel dingen. Je bent een topper. lieve groetjes Es.

Recensie van 4   online geplaatst door Es (uit Putten)
recensie voor online helderziende Louisa
Olga, ik ben zo blij dat ik je heb ontdekt. Het eerste gesprek was direct top, hoe jij alles kon omschrijven. Dank je voor vandaag. liefs, Saar.

Recensie van 4   online geplaatst door Saar (uit Vught)
recensie voor online helderziende Olga
Olga, ik ben zo blij dat ik je heb ontdekt. Het eerste gesprek was direct top, hoe jij alles kon omschrijven. Dank je voor vandaag. liefs, Saar.

Recensie van 5   online geplaatst door Saar (uit Vught)
recensie voor online helderziende Olga
U vraagt niets en kan toch alles vertellen. Het is toch wonderlijk hoe het zo kan zijn. Dankuwel Helderziende Laila, je hebt een plekje in mijn hart.

Recensie van 5   online geplaatst door Piet (uit Wormerland)
recensie voor online helderziende Laila
Lieve Yuorah, dank je wel voor je mooie woorden en raad. Je bent een top helderziende. Had eventjes raad nodig en bevestiging en kreeg deze ook van jou waarvoor veel dank.

Recensie van 4   online geplaatst door Lieselot (uit Geertruidenberg)
recensie voor online helderziende Cher
Wat een fijn gesprek heb ik gehad, zo zuiver en eerlijk hele fijne tips gekregen en voelde me totaal op mijn gemak. Dikke kus van Noor

Recensie van 5   online geplaatst door Noor (uit Goirle)
recensie voor online helderziende Louisa
Karen jij bent een topper. Je voorspelde dat er weer contact zou komen, heb je ook goed gezien. Alles wat je ziet komt uit. Bedankt Hint.

Recensie van 5   online geplaatst door Hint (uit Voerendaal)
recensie voor online helderziende Karen
Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver, keer op keer voel ik mij verbonden en gesteund en komen je voorspellingen weer uit, je maakt je titel helderziende trots. Ga zo door Helderziende Carola

Recensie van 4   online geplaatst door Paul (uit Heumen)
recensie voor online helderziende Carola
Absoluut een aanrader, voelt situaties heel goed aan en geeft er ook een duidelijke uitleg over. Veel dank Oceana, je bent een helderziende met een groot hart.

Recensie van 4   online geplaatst door Sonja (uit Tubbergen)
recensie voor online helderziende Oceana
Micha ken ik al meer dan 10 jr. Ik vind haar erg goed,tot nu toe is veel uitgekomen wat zij in haar kaarten zag. Het enige wat ik jammer vind is dat vergeleken met vroeger zij nu minder online is.

Recensie van 5   online geplaatst door Sandra
recensie voor online helderziende Micha
Lieve Marya, ik ben blij dat ik je gebeld hebt, je bent een warm persoon die iemand rust kan inpraten. je ziet het allemaal wel heel goed in, en je voelt de dingen heel erg goed aan. ik bel je zeker een keer terug. dank je voor de warme en wijze woorden. Dankje Diana.

Recensie van 5   online geplaatst door Diana (uit Everberg)
recensie voor online helderziende Marya
Isha vertelde mij dat ik snel op vakantie zou gaan met de man van mijn dromen… ik had het totaal niet in de planning staan maar ineens liep het zo dat ik diezelfde dag nog vertrok! bizar!

Recensie van 5   online geplaatst door E
recensie voor online helderziende Isha
Wat vond ik het fijn je gesproken te hebben Destiny. Ga je tip helemaal bekijken en toepassen. De leggingen lieten al een bemoedigend beeld zien. Heel graag kom ik nog eens praten met je, liefs annemiek (huiszoekende)

Recensie van 5   online geplaatst door Hovens Anne
recensie voor online helderziende Destiny
Mooi hoe zuiver, puur en waardevol je bent met jouw terugkoppeling en adviezen. Groetjes Rob

Recensie van 5   online geplaatst door Rob
recensie voor online helderziende MathildaNili
Lieve Caroline, ik had je weer gebeld en had het echt even nodig. Soms is het zo moeilijk en dan ben je er om mij even weer te steunen. Je bent echt goed...gelijk voelde je wat er aan de hand was. Ik blijf het een ontzettend moeilijk vinden allemaal maar ik zal toch even pas op plaats nemen en het even de ruimte geven. Je zit dan ook echt perfect met je waarnemingen waarom de situatie nu zo is. Chapeau. Tot gauw weer lieve Caroline. Xjes

Recensie van 5   online geplaatst door Middagbeller
recensie voor online helderziende Caroline
Joehoe Yellow. Compleet weg geblazen door de mooie voorspellingen. Ik spreek je nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Super blij met jou op de lijn. Al je inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt je een mooi persoon. Echt een aanrader. Dank je wel voor alles lieve Yellow Liefs Karina.

Recensie van 4   online geplaatst door Karina
recensie voor online helderziende Yellow
Lieve Sammy. Dank je wel dat je je straffe gaven wilt delen met ons. Je bent er ook steeds op het juiste moment en blijft even geduldig tot ik het begrijp. Groetjes Evy

Recensie van 4   online geplaatst door Evy (uit Sint-Pieters-Voeren)
recensie voor online helderziende Sammy

helderziende online helderziende Sid
Sid
Hoi Sid, Hartstikke bedankt. Ben enorm geholpen door jou.jou inzichten zetten mij weer aan het denken. Dat was hard nodig blijkt nu. Elly.

Recensie van 4   online geplaatst door Elly (uit Sint-Maria-Oudenhove)
recensie voor online helderziende Sid

helderziende online helderziende Sid
Sid
Hoi Sid, Hartstikke bedankt. Ben enorm geholpen door jou.jou inzichten zetten mij weer aan het denken. Dat was hard nodig blijkt nu. Elly.

Recensie van 5   online geplaatst door Elly (uit Sint-Maria-Oudenhove)
recensie voor online helderziende Sid
Arend je bent zo goed, je wist gewoon hoe ik me op dat moment voelde en hoe ik erin stond je wist de situatie goed te omschrijven en je adviezen hebben mij zo goed gedaan dat ik gewoon in tranen ben uitgebarsten. Je hebt gelijk ik moet voor mijn zelf gaan kiezen en meer van mezelf gaan houden ik ga je adviezen zeker opvolgen en hoop dat je voorspellingen uitkomen. Wil je op deze weg nog zeer bedanken voor je steun. Je hoort zeker nog van me. Amber.

Recensie van 5   online geplaatst door Amber (uit Hattem)
recensie voor online helderziende Arend
Patries De voorspelling is uitgekomen eindelijk na lang wachten zijn we een koppel dank u wel lieve Patries. Je bleef volhouden dat dit ging goedkomen, liefs Karen.

Recensie van 5   online geplaatst door Karen (uit Heerde)
recensie voor online helderziende Patries
Wat een aangename dame! Super lief en erg duidelijk en accuraat. Ziet en geeft mooie boodschappen door. Ik heb alle vertrouwen erin dat deze uitkomen. Dankje!

Recensie van 5   online geplaatst door Rabia
recensie voor online helderziende Lineke
Lieve Olga, Bedankt voor alles wat je doet, bedankt dat je er altijd bent, bedankt voor je steun, hulp en luisterend oor, bedankt voor de dingen die je weet, ziet en voelt, het fijnste wat er nu is: is praten met jou. Het geeft mij rust en vertrouwen. Ik waardeer je enorm!!! Liefs NY

Recensie van 5   online geplaatst door NY
recensie voor online helderziende Olga
Annnicka je bent echt een TOPPER van formaat. Heb je deze pas gesproken en je bent heel goed in details. Je gaf precies weer hoe de situatie ineen zit. Zo weet je misschien nog wie je heeft gebeld. Julia.

Recensie van 4   online geplaatst door Julia (uit Tholen)
recensie voor online helderziende Annicka

helderziende online helderziende Evs
Evs
Evs, wat een fijn gesprek, ze heeft een mooie gave Goede kaartlegging. Dankjewel!

Recensie van 5   online geplaatst door Ed
recensie voor online helderziende Evs
Voor een mooie en zuivere kaartlezing vind ik jou één van de betere lieve Jana. Goed lezen van de kaarten is een kunst en die kunst heb jij.

Recensie van 5   online geplaatst door Anoniem
recensie voor online helderziende Jana
Dank je lieve mooie Aurora veel van je mogen horen en leren en jaja we hebben weer gelachen tot snel.

Recensie van 5   online geplaatst door Marion
recensie voor online helderziende Aurora
Je bent echt een aanwinst op de lijn lieve Veroniek. Je readings komen gewoon snel uit. Echt super bedankt voor je geduld, en je eerlijkheid. Ik raadt je echt aan voor iedereen. Ik hoop je snel te kunnen spreken. Want dat is soms echt een hele top sport wanneer je online bent. Liefs, Andrea.

Recensie van 5   online geplaatst door Andrea (uit Deerlijk)
recensie voor online helderziende Veroniek
Ingrid, ik hoop je snel weer te spreken. laatst een fijn gesprek met jou gehad. Het heeft mij deugd gedaan, en zonder dat ik zelf iets zei, raakte je de dingen aan, die ik nodig had. Zo oprecht, en zo mooi van mens tot mens. Ik bel jou zeker nog terug Lieve knuffel en hartelijk bedankt Wilma.

Recensie van 5   online geplaatst door Wilma
recensie voor online helderziende Ingrid
Hallo Marie, bedankt voor het fijne en verhelderend gesprek. jij geeft mij inzichten in mijn situatie waar ik dankbaar voor ben. Een lieve groet en dikke x van Frida.

Recensie van 4   online geplaatst door Frida (uit Westerveld)
recensie voor online helderziende Marie
Karlien, is er altijd vroeg bij en altijd even opgewekt. Met haar goed humeur steekt ze mij ook altijd aan en als ik het gesprek beëindig voel ik me een beetje 'herboren' Bedankt voor alle tips en de positieve energie. Dank je wel Fara.

Recensie van 4   online geplaatst door Fara (uit Huizen)
recensie voor online helderziende Karlien
Susanna, dankjewel weer voor de fijne woorden en luisterend oor. Ik heb geduld en wacht het af. Bel je snel weer Fenna.

Recensie van 5   online geplaatst door Fenna (uit Steenwijkerland)
recensie voor online helderziende Susanna
Lieve Marya. Heel fijn dat ik je heb mogen spreken en voor je liefdevolle benadering. Ik hoop dat wat je gezegd en gezien hebt zal uitkomen. Liefs Monica.

Recensie van 4   online geplaatst door Monica (uit Roerdalen)
recensie voor online helderziende Marya
Gunter, kort en bondig verteld u hoe de zaken zijn, hierdoor nooit veel belkosten kwijt. Ook komt uit wat u steeds zegt, u bent tevens eerlijk zaken waar men niet onderuit kan, die men toch moet doormaken, een eerlijk medium. Groetjes, Els.

Recensie van 4   online geplaatst door Els (uit Asper)
recensie voor online helderziende Gunter
Shar is super goed. Ze draait er niet om heen zegt alles zoals het is. Heel fijn mens niets is haar te veel, zit je ergens mee Shar bellen. Dankjewel lieve Shar tot snel liefsss Sandra.

Recensie van 5   online geplaatst door Sandra (uit Hengelo)
recensie voor online helderziende Shar
Moniquw, is een rustige dame met een zeer groot hart. Eerlijk geduldig enheel betrokken. Je reikt tips aan en heeft moed en geloof voor de meest onmogelijke zaken. Met veel liefde en adviesen ben je een grote steun. Wat je voor me doet en wat je aanvoelt is heel treffend. Bedankt Annemieke.

Recensie van 5   online geplaatst door Annemieke (uit Amstelveen)
recensie voor online helderziende Monique
Beste medium Tessa. Bedankt voor het gesprek en ik moet wel zeggen dat jij de enige bent die zag wat er aan de hand was. Je vertelde dadelijk zonder dat ik iets zei dat het over roddels ging en een bepaalde vrouw. Het klopte helemaal. Ik raad jou iedereen aan. xxx

Recensie van 5   online geplaatst door Anna
recensie voor online helderziende Tessa
Bedankt mevrouw Rachieda voor het geruststellende gesprek vanmorgen over huisvesting. U voelde alles goed aan en de antwoorden resoneerden met de situatie.

Recensie van 5   online geplaatst door Anne
recensie voor online helderziende Rashieda
Hoi louisa, Je heb wederon gelijk, ik heb die stage gekregen. Precies wat je zag en vertelde, dat ik op het laatste moment een plek ga vinden. Ik ben zo blij. Dankjewel lieve louisa. Je bent echt wat je zegt. Je ziet de dingen heel goed. Super medium!

Recensie van 5   online geplaatst door Daniella
recensie voor online helderziende Louisa
Je bent weer zo goed, alles komt steeds uit. ik blijf het zo knap vinden. Wat een mooie gave heb jij en jij ziet alles en alles klopt weer, echt bizar knap. ik blijf je steeds bellen, omdat je zo goed bent.

Recensie van 5   online geplaatst door Ongedulde mevrouw
recensie voor online helderziende Louisa
Lieve Louisa, Je bent ongelofelijk accuraat in dat wat je ziet. Er zijn in 2 dagen tijd 4 voorspellingen uitgekomen. 1 daarvan zelfs terwijl wij nog aan de telefoon waren. Ik heb veel mediums gesproken, maar nog nooit een zoals jij. Je hebt niet alleen een gouden gave, maar ook een hart van goud! Groetjes van het meisje met de Indonesische slak als zielenmaat ;-)

Recensie van 5   online geplaatst door X
recensie voor online helderziende Louisa
Lieve, Sarah bedankt voor het gesprek met jou was zo fijn en intens je hebt me veel verteld en ook verbaasd over bepaalde dingen die gaan plaats vinden je bent onwijs goed!! Tot in de toekomst lieverd xxx A

Recensie van 5   online geplaatst door A.
recensie voor online helderziende Sarah
Ik heb op zondag 1-10-2023 een mooi consult gekregen van Lara. Ze is werkelijk fantastish met haar kaartleggingen zo top ik geef 5 sterren maar verdient 10 sterren. Mensen als goed consult wil bel haar op ze is top.

Recensie van 5   online geplaatst door Marianne
recensie voor online helderziende Lara
Tineke is recht door zee, vertelt je niet wat jij wil horen en zet je weer in jouw kracht. Topvrouw. Dank Sandra.

Recensie van 4   online geplaatst door Sandra (uit Sint-Denijs-Westrem)
recensie voor online helderziende Tineke
Lieve Aylin, even weer tijdje terug dat ik je had gesproken maar je had gewoon weer gelijk gehad. Ik ga je binnenkort weer bellen en n. Je bent echt een topper Aylin. Dikke kus van de little wakker.

Recensie van 5   online geplaatst door Kleine lopertje
recensie voor online helderziende Aylin
Nina, jij bent geweldig. Ik kan je niet omschrijven hoe dankbaar ik jou ben. Je helpt mij enorm met een wat lastig proces, maar er komt steeds meer verbetering. Ik drink steeds meer water en ik vertrouw zeker op jou. Ik zal nooit meer twijfelen aan jou. Hartelijk dank en tot heel gauw weer. Liefs, Fanny.

Recensie van 5   online geplaatst door Fanny (uit Meeswijk)
recensie voor online helderziende Nina
Dankje wel Romeo, heeft mij compleet wakker geschud. Ik kan nog steeds niet geloven dat allemaal aan het uitkomen is. Je bent een goed helderziende. Dank je voor je adviezen Hella.

Recensie van 4   online geplaatst door Hella (uit Oostende)
recensie voor online helderziende Romeo
Super geweldig ervaring met Ayvi. Wat fijn om met je te praten lieve Ayvi. Ik kreeg t gevoel van binnen dat jij de correcte antwoorden gaf. Ik kan uren bellen en praten met je.

Recensie van 5   online geplaatst door S
recensie voor online helderziende Ayvi
Lieve lieve Isha, zonet een hemels gesprek gehad met u. Tijdens het gesprek al voelde ik me steeds beter. U zet de juiste goddelijke intensie neer waardoor ik van wanhopige tot een krachtige persoon ben geworden. Uw stem alleen al doet wonderen. U bent een geschenk hier op aarde. Woorden schieten mij te kort.

Recensie van 5   online geplaatst door Rohanie
recensie voor online helderziende Isha
lieve Lana, je bent een engel. je hebt mij zoveel inzicht gegeven. Ik wou je laten weten via deze weg dat het klopt, het is inderdaad uitgekomen. Doe zo verder. Groetjes Hanne.

Recensie van 5   online geplaatst door Hanne (uit Tongeren)
recensie voor online helderziende Lana

helderziende online helderziende Han
Han
Han, u heeft mij een heel helder beeld gegeven over mijn liefdes leven, en de manier hoe u mijn partner beschrijft is uiteraard perfect. En Zal u advies ook echt in mijn achter hoofd houden. Tx Fab.

Recensie van 5   online geplaatst door Fab (uit Ulbeek)
recensie voor online helderziende Han
Lyza, wat een klasse zeg, wat je wist te vertellen ongelooflijk. Echt zo gedetailleerd voor mij meer dan 5 sterren waard, lucy.

Recensie van 5   online geplaatst door Lucy (uit Drechterland)
recensie voor online helderziende Lyza
Dank dank dank voor de heads up. Jij voorzag het al. Ik was gelukkig voorbereid. Je kon dit niet weten. Nu de andere voorspellingen nog. Fijne gesprekspartner. Zonnige groet xx

Recensie van 5   online geplaatst door Dana
recensie voor online helderziende Anna
Alweer een geweldig en bemoedigend gesprek gehad met Louisa. Topvrouw!.

Recensie van 5   online geplaatst door Anne
recensie voor online helderziende Louisa
Lieve Nina, ik wil je bedanken voor je luisterend oor en geruststellende woorden. Ik wil je aangeven wat je vorige week voorspelt hebt is uitgekomen. Ik hoop dat ook de rest mag uitkomen. Ik wacht het rustig af. Ik heb er alle vertrouwen in. Heel veel Licht en liefde toegewenst. Vergin.

Recensie van 5   online geplaatst door Vergin
recensie voor online helderziende Nina
Gazali Gazali!!! Wij bellen al ruim 7 jaar met elkaar en elk gesprek ervaar ik als fijn gezellig en heel leerzaam. En ik zal je zeker blijven bellen voor advies, heerlijk met je lachen dat is wat wij wel goed kunnen en ook serieuze gesprekken met humor waardoor ik al mijn zorgen weer even voor het moment bent vergeten: Bedankt dat je er altijd bent op de lijn! Wij spreken elkaar gauw weer!

Recensie van 5   online geplaatst door S
recensie voor online helderziende Gazali
Lieve Alena, zoals beloofd een recensie. Ik heb je vaker gesproken over een man in mijn leven. Ups- and downs. Je hebt altijd gezegd; ik zie dat het goed komt tussen jullie beide, maar tijd is nodig. Je hebt laatst kaarten gelegd en mij voorspelt dat er in een korte periode contact kwam. Dit klopte. Al was het wel dat ik het voortouw nam, hij de dag ernaar zijn plan trok om mij uit te nodigen bij hem thuis. En die schade van het laminaat, ohhh ohh wat een drama Queen is hij. Ik moest zowat met een vergrootglas die plekken gaan zoeken op de vloer. Ik ben op dit moment ook wat rustiger en niet meer zo hijgend in zijn nek, angst dat in hem mogelijk kwijt kan raken. Ik moet mezelf als goud inzien wat HIJ kwijt kan raken. Dit is altijd al zo geweest, maar om dit in te zien bij je zelf is altijd wat moeilijker. Lieverd wat de toekomst ook brengt, je hebt los van al jouw collega's op de lijn en externe collega’s gelijk gehad. Zelfs toen je me een keertje zei; heb je pijn aan je linker zij van je nek. Ik dacht watt?. nee. Nou mensen hetzelfde weekend viel ik met stofzuiger en al van de trap en na het bijkomen van die klap dacht ik; OMG pijn in me nek. Ik zal je zo en dan opbellen om eens te kijken wat je me mee mag geven. Laten we uitgaan en het positieve manifesteren. Een knuffel aan jou op afstand, je bent me heel veel waard. Dank je dat je mij altijd bijgestaan hebt. Mag god je rijkelijk belonen, met geluk, gezindheid en liefde in je leven.

Recensie van 5   online geplaatst door Carmen
recensie voor online helderziende Alena
Dankjewel voor de verheldering Valentine. Je bent oprecht eerlijk en zegt alles zoals het is. Dat is wat men nodig heeft. Nogmaals bedankt. Mvg. Marc.

Recensie van 5   online geplaatst door Marc
recensie voor online helderziende Valentine
Lieve Patries, Elke keer als ik jou bel, geef je me de juiste raad en advies, je luistert geduldig, je voelt alles goed aan, je bent een kanjer. Tot later, kusjes Mary.

Recensie van 5   online geplaatst door Mary (uit Eindhoven)
recensie voor online helderziende Patries
Lieve Annick, ontzettend bedankt voor je snelle reactie. In Augustus had je een voorspelling gedaan dat ik bij mijn werk mocht blijven en dit heeft zo mogen lopen. Ik hoop dat je op gebied van de liefde ook gelijk hebt. Bedankt voor je positieve en lieve woorden. Groetjes Timo.

Recensie van 5   online geplaatst door Timo (uit Vught)
recensie voor online helderziende Annick
Bedankt Remon voor het fijne gesprek gister. heb jou maar kort gesproken en je wist waarom ik belde zonder mijn vraag te stellen en het antwoord klopte. Wat ik ook ontzettend fijn aan je vindt is dat je me niet onnodig aan de lijn houdt. Deze man is zeker een aanrader om mee te bellen als je ergens heel erg mee zit. Dank voor uw mooie legging, de vorige is snel uitgekomen. Lieve groetjes Lisa

Recensie van 5   online geplaatst door Lisa
recensie voor online helderziende Remon
Lieve Gunter. Weer heb je gelijk gekregen ondanks m'n eigenwijsheid. Ik zal de volgende keer je waarschuwing, goed voor mezelf zorgen, niet in de wind slaan. Ook met betrekking tot de persoon waar mijn hart bij ligt heb je continue gelijk. Heb de persoon gehoord en gezien, maar toch is deze teruggetrokken in zichzelf. Ik hoop dat je woorden uitkomen en dat we nu mogen beginnen met de vriendschap en deze dan uitgebouwd zal worden tot meer. Maar het verleden bekeken en wat je verteld hebt zijn tot nu toe echt alle zaken uitgekomen, dus ik hou vertrouwen. Thanks Sofie.

Recensie van 5   online geplaatst door Sofie (uit Haarlem)
recensie voor online helderziende Gunter
De info die ik kreeg van John was correct, aangename man, fijn gesprek. Ik wacht nog even op de prins in witte auto. Ayla.

Recensie van 5   online geplaatst door Ayla (uit Asten)
recensie voor online helderziende John
Louisa is gewoon top en een regelrechte aanrader. Bedankt voor het sparren, luisterend oor, advies en je voorspellingen die uitkomen, liefs Shana.

Recensie van 4   online geplaatst door Shana (uit Sint-Pieters-Leeuw)
recensie voor online helderziende Louisa
Tessa, je bent een van de toppers hier! Beschrijft de situatie perfect hoe ze is! Heb alle vertrouwen in u. Dank je wel om me gerust te stellen!

Recensie van 5   online geplaatst door Sarah
recensie voor online helderziende Tessa
Kiki Was weer leuk lachen geblazen. Maar ook weer to the point .

Recensie van 5   online geplaatst door Rita
recensie voor online helderziende Kiki
Hoi Jane, Bedankt voor het consult en de mooie voorspelling. Helaas was mijn beltegoed op waardoor ik tijdens het gesprek wegviel. Maar ik zal u zeker laten weten hoe alles verloopt! Groetjes xxx

Recensie van 5   online geplaatst door Anoniem
recensie voor online helderziende Jane
Heel erg bedankt voor het gezellige gesprek. Aan het eind zei ik nog: In 34 jr tijd een bosje Fresia's en een bosje Chrysanten gehad hahahaha. Nooit terug gaan. Groetjessss.

Recensie van 5   online geplaatst door Christa
recensie voor online helderziende Olivia
Eerder dan beloofd. Dank je wel lieve Marry voor het invoelen en lezen. Mooie reading was het. Dijn weekend. Xx Jo

Recensie van 5   online geplaatst door Jo
recensie voor online helderziende Marry
Bedankt voor het gesprek lieve Annicka hele fijne tips en advies en mooi wat je door kreeg, heel erg bedankt voor het gesprek! Xxxx

Recensie van 5   online geplaatst door A.
recensie voor online helderziende Annicka
Eerder dan beloofd. Dank je wel lieve Marry voor het invoelen en lezen. Mooie reading was het. Fijn weekend. Xx Jo

Recensie van 5   online geplaatst door Jo
recensie voor online helderziende Marry
Ach Gazali, wat was dat een mooi gesprek. jij kan werkelijk over alles een oplossing of een gevoel overbrengen. Jij bent enorm motiverend en geeft mij een kracht en het gevoel dat ik iemand bent. Ik bewonder dan ook wie jij bent en wat jij doet en de rust die jij overbrengt. Dank je, Ina.

Recensie van 4   online geplaatst door Ina (uit Amersfoort)
recensie voor online helderziende Gazali
Lieve Olga, Je bent echt een uniek lief persoon, iemand met haar hart op de goede plek, iemand die elke dag klaar staat voor de mensen, voor mensen die zorgen, problemen of juist steun nodig hebben. Het valt niet mee wat jij doet elke dag weer! Het mag weleens gezegd worden. Dit werk wat jij doet met je gevoel, je hoofd, de beelden die je ziet en naar voren krijgt vraagt veel concentratie en kennis. Die beheers jij als geen ander. Ik heb respect voor wat jij allemaal kan en wat jij allemaal voor iedereen doet. Elke dag weer dagenlang zoveel uren zoveel gesprekken zoveel verschillende mensen. Jou koppie is goud waard!! Het geduld het begrip het is er allemaal. Jou positieve kijk op het leven  geven de mensen steun en kracht. Ik vind het nog steeds bijzonder naar 11 jaar jou al te bellen en te spreken hoe jij de dingen goed en juist kan aanvoelen en vertellen. Ik heb het nu heel moeilijk en ik weet dat jij er voor mij bent. Er bestaan nooit onmogelijke vragen, je bent altijd eerlijk en oprecht, je zit in mijn hart als de beste medium die er bestaat. Als ik jou stem heb gehoord dan heb ik wat meer zekerheid, maar vooral vertrouwen. Olga je bent een kanjer in alle opzichten! Bij jou is het altijd thuiskomen in fijne gesprekken en een luisterend oor. Liefs NY

Recensie van 5   online geplaatst door NY
recensie voor online helderziende Olga

helderziende online helderziende Tea
Tea
Thank you Tea. Always trustworthy, relevant and true. Sorry to have not been able to say goodbye. Wish we could talk much, much longer. Until the next time, Nelle xx

Recensie van 4   online geplaatst door Nelle (uit Strijpen)
recensie voor online helderziende Tea
Hey Nina, Dankjewel voor je top reading. Alles wat je zei is binnen 1 dag uitgekomen. Je bent een topper. Ik zal je zeker vaker bellen dankje Babs.

Recensie van 5   online geplaatst door Babs (uit Neerrepen)
recensie voor online helderziende Nina
Hoi Lobke, ongelofelijk hoe jouw kaarten en mediumschap nauwkeurig zijn. Je vertelt alles op jouw eenvoudige manier maar haarfijn juist. Alles wat je zei klopt en vooral de antwoorden dat je van hierboven krijgt zijn ongelofelijk juist. Ik ben zeer tevreden met jou. Het is zeker waarde naar jou te bellen. Tot binnenkort. Liefs Simone.

Recensie van 5   online geplaatst door Simone (uit Staphorst)
recensie voor online helderziende Lobke
Laila echt waar ongetwijfeld een aanwinst op de lijn,ben altijd blij om je te horen.

Recensie van 5   online geplaatst door F
recensie voor online helderziende Laila
Dit was duidelijk, helder en no nonsens. Een aanrader. Dankjewel.

Recensie van 5   online geplaatst door Patrick
recensie voor online helderziende Jane
Hoi Youss, jouw voorspelling is uitgekomen. Hoop dat je snel terug bent van verlof.

Recensie van 5   online geplaatst door Fabio
recensie voor online helderziende Youss
Leuke ervaring met Ayvi. Lieve Ayvi ik hartstikke bedankt voor de leuke gesprekken en de inzichten.

Recensie van 5   online geplaatst door R
recensie voor online helderziende Ayvi
Ik sprak Gunter en hij zag een groot bedrag naar mij toekomen. Een week later kreeg ik post van de belastingdienst..... Met een groot bedrag wat gestort zou worden. Dank je wel Gunter voor je steun.

Recensie van 5   online geplaatst door Anoniem
recensie voor online helderziende Gunter
Super geweldig ervaring met Ayvi. Wat fijn om met je te praten lieve Ayvi. Ik kreeg t gevoel van binnen dat jij de correcte antwoorden gaf. Ik kan uren bellen en praten met je.

Recensie van 5   online geplaatst door S
recensie voor online helderziende Ayvi
Dank Olga, wij hadden vandaag gesproken en u kreeg door dat mijn ex weer contact met mij zou opnemen deze maand. ik hoop echt dat u gelijk heeft en ik laat u weten. Grtjes A

Recensie van 5   online geplaatst door A (uit Oosterzele)
recensie voor online helderziende Olga
Hoi Monique Ja ik moet zeggen als ik het echt moet weten bel ik naar jou. Bedankt voor de tijd en luisterend oor iedere keer Ik wou je nog even bedanken voor het fijne gesprek en de reading. Heeft me wel een gevoel van rust gegeven. Ik zal nog contact opnemen hoe het verder is gegaan. Bedankt. Liefs Debby.

Recensie van 4   online geplaatst door Debby (uit Sint-Lambrechts-Woluwe)
recensie voor online helderziende Monique
Dag lieve Aurora, ik wil jou weer ontzettend bedanken voor jou heldere inzichten en adviezen. Ik wil jou aan een ieder aanbevelen. Alles wat jij voorspeld komt uit. Altijd neem jij tijd voor mij, zo fijn is dat. Soms ben ik bang, maar dan weet jij weer mijn angsten weg te nemen. Ik weet zeker dat jij heel lang in mijn leven zal voortleven. Dankjewel Kim.

Recensie van 5   online geplaatst door Kim (uit Bunschoten)
recensie voor online helderziende Aurora
Bedankt voor de mooie Reading dinsdagavond, zonder iets te zeggen, vertelde je heel veel. lukte me niet om credits op te laden, waardoor het gesprek afgebroken werd. Mischien herinner je het de vrouw die geen relatie meer wil Warme groet. M

Recensie van 5   online geplaatst door M
recensie voor online helderziende Tessa
Uitermate tevreden over Wendy over problematiek huisvesting en werk man. Ze werkt met pendel en krijgt daarnaast allerlei informaties door die resoneren met de situatie en het gewenste. Nogmaals heel veel dank Wendy, ik kom heel graag nog eens voor andere vragen. liefs Annemiek

Recensie van 5   online geplaatst door Anne
recensie voor online helderziende Wendy
Wat een fijn gesprek Thaiis. Mooie adviezen, inzichten en vooral je luisterend oor. Dank je wel voor het zijn. Ik wens je veel liefde en licht toe.Alles wat ik met jouw heb besproken, is ook uitgekomen. Bedankt voor de enorme hulp. Liefs Pat

Recensie van 4   online geplaatst door Pat (uit Den Helder)
recensie voor online helderziende Thaiis
MB Rhais isde beste van de lijn. Altijd even vriendelijk en rustig. Bedankt voor de vele inzichten en antwoorden weeral. Heel erg helder en raak. Your the best Brigit xxx

Recensie van 5   online geplaatst door Brigit
recensie voor online helderziende MB Rhais
Dank je wel Anouk. Bedankt voor het fijn gesprek. Zal het volhouden hoe moeilijk het ook is groetjes Vanessa.

Recensie van 4   online geplaatst door Vanessa (uit Oelegem)
recensie voor online helderziende Anouk
Gunter bedankt, ik ben door jou een heel stuk wijzer geworden. Het is de moeite waard om jou te contacteren. Warme groet Leila.

Recensie van 5   online geplaatst door Leila
recensie voor online helderziende Gunter
Lieve Carola, jou voorspelling over de liefde zijn helemaal uitgekomen. Je ziet dingen die nog niemand heeft gezien en jou liefdesvoorspelling zijn uitgekomen. Sterke medium . Ik ben dankbaar, Jessica xxx

Recensie van 4   online geplaatst door Jessica (uit Doesburg)
recensie voor online helderziende Carola
Hallo lieve Niamh, ik wil je enorm bedanken voor ons gesprek. Je hebt me enorm geholpen en ben je heel dankbaar voor. Hoe jij mij de wegen laat zien. Jij bent zeker een aanrader. Tot gauw.Hele mooie reading top, dank Melly.

Recensie van 5   online geplaatst door Melly (uit Spijkenisse)
recensie voor online helderziende Niamh
Lieve Louisa, via deze weg wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben voor al je steun. Wat ben jij zo lief en geduldig. Je bent heel accuraat en geeft mij altijd de juiste adviezen. Jij bent echt een topper. Dikke knuffels en veel liefs van Amy. xxx.

Recensie van 5   online geplaatst door Amy (uit Oostzaan)
recensie voor online helderziende Louisa
Lieve Ayvi, Dankjewel voor je goede en duidelijk en lieve inzichten. Als het niet 100procent is dan zeg je dat ook en wat je zegt klopt en komt uit en je bent heel mee levend. Liefs E

Recensie van 5   online geplaatst door E
recensie voor online helderziende Ayvi
Ik wil nogmaals Patries onder de aandacht brengen. Wat een krachtig medium maar niet alleen legt zij de kaarten en geeft haar inzichten door . Je krijgt handvaten om zelf mee aan de slag te gaan . Hier heb je echt heek veel aan .een echte aanrader dit medium ! Haar voorspellingen zijn heel accuraat! Wow gewoon!

Recensie van 5   online geplaatst door Webellenwekelijks
recensie voor online helderziende Patries
Isha. Wel toch leuk altijd je te praten !! En zoals u het ziet ziet eigenlijk niemand het hoor !! Dus ik versta echt de mensen niet voor meer reviews Bedankt.

Recensie van 5   online geplaatst door Rita
recensie voor online helderziende Isha
Je bent echt een aangename vrouw Nina. Uw stem vind ik zeer rustgevend. Jammer, dat de credits op waren. Had graag jouw ervaring verder gehoord. Dank je voor de consult en hoop uit de grond van mijn hart dat ik jou gelijk zal kunnen geven. Hou je op de hoogte.Top medium. echt een lieverd. Liefs Anja.

Recensie van 4   online geplaatst door Anja (uit Lelystad)
recensie voor online helderziende Nina
Je bent echt een aangename vrouw Nina. Uw stem vind ik zeer rustgevend. Jammer, dat de credits op waren. Had graag jouw ervaring verder gehoord. Dank je voor de consult en hoop uit de grond van mijn hart dat ik jou gelijk zal kunnen geven. Hou je op de hoogte.Top medium. echt een lieverd. Liefs Anja.

Recensie van 5   online geplaatst door Anja (uit Lelystad)
recensie voor online helderziende Nina
Je bent echt een aangename vrouw Nina. Uw stem vind ik zeer rustgevend. Jammer, dat de credits op waren. Had graag jouw ervaring verder gehoord. Dank je voor de consult en hoop uit de grond van mijn hart dat ik jou gelijk zal kunnen geven. Hou je op de hoogte.Top medium. echt een lieverd. Liefs Anja.

Recensie van 5   online geplaatst door Anja (uit Lelystad)
recensie voor online helderziende Nina

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend online helderziende, mailadviezen met online helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP