belconsult helderziende CASSANDRA

2395 CASSANDRA IS OFFLINE

Erkend helderziende Cassandra is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Cassandra, momenteel is deze helderziende offline. Erkend online helderziende Cassandra komt pas later online.

ONLINE HELDERZIENDE CASSANDRA - ENGELENKAARTEN

ONLINE HELDERZIENDE CASSANDRA - ENGELENKAARTEN

ONLINE HELDERZIENDE CASSANDRA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan online helderziende Cassandra je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont online helderziende Cassandra respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat online helderziende Cassandra je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft online helderziende Cassandra je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. online helderziende Cassandra herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met online helderziende Cassandra met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: online helderziende Cassandra leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

AGENDA JANUARI ONLINE HELDERZIENDE CASSANDRA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE HELDERZIENDE CASSANDRA

DAG

online helderziende Cassandra heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziendenonline.nl op die dag

DAG

online helderziende Cassandra heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziendenonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend online helderziende zoals Cassandra, mailadviezen met online helderzienden, stel online helderziende Cassandra in als favoriet, bel goedkoper en langer met online helderziende Cassandra, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE CASSANDRA

Geeft sinds 10 maart 2016 helderziend advies op deze website.

ONLINE ENGELENKAARTEN

Helderziende Cassandra gebruikt als
persoonlijke pincode 2395

LUISTEREND OOR

Cassandra gaf laatste consult op
24 januari 2023 om 18u54

glazen bol online helderziende Cassandra Nederland

8 JAAR ERVARING

Cassandra is al 8 jaar actief op helderziendenonline.nl

VAAK ONLINE

Helderziende Cassandra is vaak online, dus normaal te bereiken.

ONLINE HELDERZIENDE

Uitgebreid online getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Cassandra is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.77 out of 5
321 recensies

ONLINE HELDERZIENDE CASSANDRA

Mijn kaarten geven antwoord op al je vragen.

Ik kan je richtlijnen geven bij het zoeken van verdwenen personen. Een jarenlange ervaring en een luisterend oor helpen mij om jou spiritueel te coachen en om je eigen pad te vinden.

Ik kan je begeleiden in jouw rouwproces en voel de boodschappen van overledenen.

Helderziende Cassandra.

RECENSIES OVER ONLINE HELDERZIENDE CASSANDRA

TOP