belconsult helderziende TESS

2661 TESS IS OFFLINE

Erkend helderziende Tess is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Tess, momenteel is deze helderziende offline. Erkend online helderziende Tess komt pas later online.

ONLINE HELDERZIENDE TESS - TOEKOMST VOORSPELLEN

ONLINE HELDERZIENDE TESS - TOEKOMST VOORSPELLEN

ONLINE HELDERZIENDE TESS - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals online helderziende Tess is vaak paranormaal begaafd. Een helderziende zoals online helderziende Tess die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energie├źn voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren helderzienden helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met online helderziende Tess om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. online helderziende Tess helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

AGENDA FEBRUARI ONLINE HELDERZIENDE TESS

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

LEGENDE AGENDA ONLINE HELDERZIENDE TESS

DAG

online helderziende Tess heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziendenonline.nl op die dag

DAG

online helderziende Tess heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziendenonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend online helderziende zoals Tess, mailadviezen met online helderzienden, stel online helderziende Tess in als favoriet, bel goedkoper en langer met online helderziende Tess, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE TESS

Geeft sinds 8 augustus 2018 helderziend advies op deze website.

ONLINE TOEKOMST VOORSPELLEN

Helderziende Tess gebruikt als
persoonlijke pincode 2661

SPIRITUELE COACH

Tess gaf laatste consult op
1 februari 2023 om 00u06

glazen bol online helderziende Tess Nederland

6 JAAR ERVARING

Tess is al 6 jaar actief op helderziendenonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Tess is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE HELDERZIENDE

Uitgebreid online getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Tess is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.89 out of 5
83 recensies

ONLINE HELDERZIENDE TESS

Hoiii Ik ben Tess ook wel bekend als helderziende Sharity.

Ik ben een helderziend trancemedium met een Rotterdamse Straight to the point mentaliteit. En geef inzicht in situaties betreffende het verleden,het heden en voorspel toekomst.

Mijn specialisaties zijn, email-consults,foto-reading, kaartleggingen lenormand, engelen of zigeunerkaarten. Wat ik nodig heb zijn je eigen naam en geboortedatum of en van diegenen die belangrijk voor jou zijn betreffende je vraag.

Ten allen tijde ben ik kort en bondig met mijn readings en reik je alle handvaten aangereikt waardoor je zelf in je kracht komt te staan en je eigen keuzes vorm te geven. Jouw geluk en balans hervinden is wat voor mij centraal staat.

Uiteraard kan je ook ten aller tijde voor een luisterend oor bij mij terecht.

RECENSIES OVER ONLINE HELDERZIENDE TESS

TOP