belconsult helderziende YOUSS

2763 YOUSS IS OFFLINE

Erkend helderziende Youss is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Youss, momenteel is deze helderziende offline. Erkend online helderziende Youss komt pas later online.

ONLINE HELDERZIENDE YOUSS - RAADGEVER

ONLINE HELDERZIENDE YOUSS - RAADGEVER

ONLINE HELDERZIENDE YOUSS - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan online helderziende Youss je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont online helderziende Youss respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat online helderziende Youss je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft online helderziende Youss je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. online helderziende Youss herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met online helderziende Youss met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: online helderziende Youss leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

AGENDA SEPTEMBER ONLINE HELDERZIENDE YOUSS

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA ONLINE HELDERZIENDE YOUSS

DAG

online helderziende Youss heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziendenonline.nl op die dag

DAG

online helderziende Youss heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziendenonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend online helderziende zoals Youss, mailadviezen met online helderzienden, stel online helderziende Youss in als favoriet, bel goedkoper en langer met online helderziende Youss, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE YOUSS

Geeft sinds 26 april 2022 helderziend advies op deze website.

ONLINE RAADGEVER

Helderziende Youss gebruikt als
persoonlijke pincode 2763

LUISTEREND OOR

Youss gaf laatste consult op
20 september 2022 om 03u59

glazen bol online helderziende Youss Nederland

1 JAAR ERVARING

Youss is al 1 jaar actief op helderziendenonline.nl

REGELMATIG ONLINE

Helderziende Youss is regelamtig online, u kan een afspraak indienen.

ONLINE HELDERZIENDE

Uitgebreid online getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

ONLINE HELDERZIENDE YOUSS

Ik ben helderziende Youss, een spirituele coach .

Ik werk met de lenomand kaarten.

Stel je open om van mij licht en liefde te ontvangen.

RECENSIES OVER ONLINE HELDERZIENDE YOUSS

TOP